Hinnasto

Eläinavusteinen toiminta

Yksilökäynti

Toiminta suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa. 

Tutustumiskäynti toimintaan on maksuton. 


45€/60min.

65€/90min.

Ryhmäkäynti

(2-4 henkilöä)

25€/60min.

35€/90min.

Talutusratsastus 20 min.

Opetellaan ratsastuksen peruskäskyjä.

15€

Talutusratsastus 60 min.

Toiminta sisältää hevosenhoidon ennen ja jälkeen ratsastuksen.

25€

Talutusratsastus 60 min.

Rauhallinen ratsastusretki metsässä, sopii kaikentasoisille. 

30€

Kärryajo/Valjastusoppi

Opetellaan joko valjastamaan eri valjailla tai ajamaan ravikärryillä.

alk.20€

Kärry/Rekiajelu

Rauhallinen ajelu kauniissa maalaismaisemissa. Mahdollisuus osallistua hevosenhoitoon ennen tai jälkeen ajelun. Kyytiin mahtuu useampi henkilö. Matkaan lähdemme tilaltamme. Kesto 60 min. 

65€

Ponisynttärit

Järjestämme ikimuistoisia synttäreitä lapsille tilallamme tai tilauksesta voimme tulla teidän luoksenne. Toiminta sisältää ponin rapsuttelua, harjausta ym. mukavaa. Mukaan voi ottaa omia eväitä, joita voi syödä talliympäristössä. Talutusratsastus onnistuu sovittaessa lisämaksusta. Max. 4 juhlijaa kerralla. Toiminnan kesto tilallamme 2h. 

alk.75€

Hevosystävä

Jännittääkö sinua hevosen lähellä mutta haluaisit kuitenkin tutustua tähän uljaaseen kaveriin? Hevosystävän avulla pääset tutustumaan rauhassa omaan tahtiin hevoseen. Voit valita ystäväksesi joko pienen ponin tai hiukan suuremman hevosen. Pääset harjaamaan ja silittämään hevosen silkkistä turpaa, tuntemaan hevosen rauhallisen läsnäolon. Halutessa voi käydä vaikka pienellä talutuslenkillä. Sopii kaikentasoisille ja ikäisille. Kesto 60 min.

25€


Tarjoamme myös muita hevospalveluita, esimerkiksi hää-ja juhlakyyditykset, ajelutukset sekä talutusratsastukset tapahtumissa sopimuksen mukaan.


Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!