Tietoa meistä

Petran Hevostoiminta on yhden ihmisen pieni yritys Tyrnävällä.

Meidän toimintamme on yksilöllistä eläinten kanssa toteutettua toimintaa. Tarjoamme ajelutuspalveluita ammattitaidolla sopimuksen mukaan. Tallissamme on kaksi hyvin koulutettua ja rauhallista hevosta/ponia valmiina palvelemaan teitä. Minä eli Petra,
olen koulutukseltani nuoriso- ja vapaa-ajanohjaaja sekä pitkänlinjan hevosihminen. Olen kouluttautunut sosiaalipedagogisen hevostoiminnan ohjaajaksi, hevospalvelujentuottajaksi, päihde- ja mielenterveystyön ohjaamisessa, luonto mielenterveyden tukena  sekä kurssittaudun aktiivisesti alallani. Tällä hetkellä opiskelen luonto-ohjaajaksi. Olen koko ikäni ollut hevosten parissa ja omia hevosia minulla on ollut jo yli 27 vuotta. Työskentelen erityistä tukea tarvitsevien ihmisten kanssa ja heidän auttaminen on lähellä sydäntäni. 


Pikku-Hilma
, tutummin Hilma, on 2013 syntynyt suomenhevostamma. Hilma on meidän omakasvatti sekä jalostuarvosteltu I palkinnon työhevostamma. Hilma on äärimmäisen kiltti ja erittäin monitoiminen. Sen kanssa voi tehdä kaikenlaisia hommia rauhallisesta maastoratsastuksesta peltotöihin, tai vaikka talvella tehdä lumitöitä. Hilman kyydissä pääsee myös kärry- tai rekiajeluille tallillamme, tai tapahtumissa. Eläinavusteisessa toiminnassa Hilman kanssa on helppo tehdä asioista, siitä huokuu herkkyys sekä rauhallisuus. Hilma tykkää tosi paljon ihmisistä ja onkin tosi ihmisläheinen. 


Nico
on 2012 syntynyt pieni 115cm risteytysponi. Nico on erittäin kiltti, se rakastaa rapsutuksia sekä ihmisiä, varsinkin lapsia. Nico käy erilaisissa tapahtumissa sekä Nico voi vierailla vaikka vanhainkodilla sisällä. Eläinavusteisessa toiminnassa Nico on äärettömän hyvä. Sen taito lukea ihmisiä sekä rauhallisuus välittyy jokaiseen hänen kanssa puuhailevaan ihmiseen. Nicolla voi myös ajaa, pienemmät ratsastaa, käydä taluttelemassa tai vaikka harrastaa agilityä.